Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

De feestdagen vier je in De Bourgondische Brouwerij

WEELDE – De Bourgondische Brouwerij is een echt begrip geworden in de Kempen. Met zijn opvallende interieur, een uitgebreide kaart en goedgevulde borden zullen echte Bourgondiërs zich hier meteen thuis voelen. Met de kerstdagen wordt het restaurant extra sfeervol ingericht en kan je langskomen voor een vijfgangenmenu, een klassieke brunch of je kan zelfs à la carte komen eten.

“We serveren alles wat het leven aangenaam maakt”, klinkt het in De Bourgondische Brouwerij. “Voor levengenieters dus. Heerlijke menu’s, maar net zo goed lekkere snacks. We houden van veel en goed. Je mag gerust frietjes en groentes bijvragen, daar betaal je uiteraard niet extra voor.” De brasserie heeft zijn naam dus niet gestolen. “Bourgondiërs zijn hier echt thuis. Voor de grote honger en de grote dorst”, klinkt het met de glimlach. “Hier komt iedereen langs, van eender welke rang of stand. Fijn, want je hoort altijd weer andere verhalen.” Ook winterse wandelaars passeren regelmatig in de brasserie, onder meer voor de prachtige route van het Onderox Wandelfestival. Warm ingeduffeld in de mooie omgeving.

Noordzeetong
De menukaart bevat heel wat lekkernijen. De traditionele toppers zoals de Noordzeetong van 400 gram of de filet pur, allebei verkrijgbaar voor 23,50 euro, nemen daarbij een mooi plaatsje in. Je kan ook van maandag tot vrijdag langskomen voor een steeds wisselende, verse dagschotel. verse dagschotel voor 12,50 euro. Naar goede gewoonte netjes geserveerd op een goedgevuld bord.

Prive- of bedrijfsfeesten
De Bourgondische Brouwerij is ook een leuke locatie voor een privé- of een bedrijfsfeest. Voor welke gelegenheid dan ook. Je kan onder meer kiezen voor speciale driegangenmenu’s of een buffet van warme en/of koude gerechten of kiezen uit het uitgebreide aanbod aan feesthapjes. Zo ben je zeker dat op jouw feest het lekkerste eten wordt geserveerd.

Leukste tijd van het jaar
Op kerstavond zijn ze open vanaf 11 uur. Je kan dan een vijfgangenmenu komen eten voor 42,50 euro. De koks hebben alvast een lekker kerstmenu samengesteld. Kom je op kerstavond liever à la carte eten? Het kan! Op 1ste en 2de kerstdag wordt er tussen 11 en 14 uur een brunch geserveerd voor 29,50 voor volwassenen en 15 euro voor kinderen. Op oudjaarsdag kan je langskomen tussen 11 en 16 uur. De eerste dag van het nieuwe jaar ben je welkom vanaf 11 uur voor een kopje koffie met gebak of een lekker koud pintje. Neem gerust de tijd om het uitgebreide aanbod voor de mooiste tijd van het jaar te bekijken via de website www.debourgondischebrouwerij.be. En denk eraan: snel reserveren voorkomt teleurstelling!

Onderox-feestmenu (drie gangen)
Speciaal voor de lezers van Onderox heeft De Bourgondische Brouwerij een heerlijk feestmenu uitgewerkt tijdens de maanden december en januari. Kom langs en laat je verrassen! Mochten er nog vragen zijn, of heeft u speciale wensen dan horen wij dat graag.

Prijs: 27,50 euro per persoon.

Geldig van woensdag 13 december tot en met woensdag 31 januari. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’.

De Bourgondische Brouwerij
Weeldestraat 86
2381 Weelde
Tel: 014 65 08 00
info@debourgondischebrouwerij.be
www.debourgondischebrouwerij.be

Het team van De Bourgondische Brouwerij wenst iedereen een gezond en gelukkig 2018! Ook in het nieuwe jaar ben je van harte welkom in ons sfeervol restaurant!


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*