Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Cardijn maakt zich op voor een feestjaar

VORSELAAR – Voor Cardijn in Vorselaar belooft het een extra bijzonder 2018 te worden. In februari hebben zaakvoerders Nico en Bert de uitbating immers tien jaar in handen. Om het jaar extra feestelijk in te zetten voorzien ze nu al een lekker en extra voordelig geprijsd Onderox-menu!

Wie de komende maanden mee de tiende verjaardag van de zaak wil komen vieren, houdt best de website www.cardijnvorselaar.be goed in de gaten. Daar wordt je op de hoogte gehouden van de plannen. In afwachting van die feestelijkheden kan je natuurlijk al gezellig iets komen eten en drinken. Cardijn serveert lekkere klassieke gerechten. Pasta’s, stoofvlees, varkenshaasje, steak, vispannetje, kabeljauwhaasje,… Bovendien zijn er ook nog heel wat suggesties te verkrijgen, afhankelijk van het seizoen en de seizoensproducten. Zelfs de garnituren bij de gerechten wijzigen regelmatig. Nog  een leuke tip van het huis: de tapasschotel. Een bundeling van de lekkerste hapjes voor 29 euro voor twee personen.

Huiselijke sfeer
Bij Cardijn is iedereen welkom om van de huiselijke sfeer te komen proeven. De zaak is modern ingericht en heeft een trouwe klantenbasis. Zij weten ook: je hoeft je hier niet in bochten te wringen om aan de etiquetten te voldoen, je kan rustig jezelf zijn. En je mag net zo goed in je werkbroek binnen als in je kostuum. In de omgeving kan je ook prachtig wandelen, zeker in deze winterse tijden. Heel wat wandelaars hebben bijvoorbeeld de zaak al leren kennen via het Onderox Wandelfestival.

Pannenkoeken en taart
Ook erg in trek: elke eerste zondag van de maand staat er een ontbijtbuffet klaar voor 15 euro per persoon. En elke dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag worden de klanten extra getrakteerd. Ze krijgen dan tussen 14 en 16 uur een gratis pannenkoek (dinsdag) of een stukje taart (donderdag) bij hun drankje.

Feesten en vergaderen
Boven de zaak is er een vergaderruimte beschikbaar. Daar kan je kosteloos vergaderen, mits consummatie. Nico en Bert verzorgen ook je feesten, zowel op locatie als in de Cardijn zelf. Daar is er ruimte voor zo’n 50 personen. En wil je liever zelf niet uitgebreid koken dit eindejaar? Dan kan je een uitgebreid koud buffet komen afhalen. Vergeet wel niet om minstens een week vooraf te bestellen!

Onderox-menu:
Tomatensoep met balletjes en brood
***
Varkenshaasje met warme groentjes, portosaus en kroketjes
OF
Kabeljauwhaasje met warme groentjes, graanmosterdsaus en kroketjes

Prijs: 19,50 euro per persoon
Geldig van woensdag 13 december tot en met zondag 4 februari 2018. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’.

Cardijn
Cardijnlaan 14
2290 Vorselaar
Tel. 014 50 60 26
cardijnvorselaar@gmail.com
www.cardijnvorselaar.be
Volg ons op Facebook!

Open: di tot vr vanaf 10.30 uur, za en zo vanaf 12 uur, ma gesloten
Open op Kerstdag met de Onderox-Menu, de Kerst menu en à la carte!
Kerstavond, oudejaarsavond en nieuwjaar gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*