Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Chapeau kiest voor volledig nieuw interieur

MOL – Zelfs de vaste klanten van brasserie Chapeau in Mol zullen even verwonderd kijken als ze hun vertrouwde zaak binnenstappen. De zaakvoerders zorgden voor een gloednieuw warm interieur met extra knusse hoekjes. En zelfs de menukaart werd onder handen genomen.

Chapeau groeide uit van een nieuwe trendy zaak in het centrum van Mol tot een gevestigde waarde met een kwalitatieve keuken waar een divers publiek aan tafel schuift. Uiteraard speelt ook de inrichting van de zaak daarin mee. Die inrichting werd de voorbije weken stevig onder handen genomen. Er kwamen nieuwe stoelen, tafels, banken en zelfs de decoratie werd helemaal vernieuwd. “We hebben ook iets meer hoekjes gecreëerd”, stelt zaakvoerder Rob. “Er is zelfs voortaan de mogelijkheid om in groepen tot twintig personen aan een leuke vierkante tafel te gaan zitten. Je zit dan apart en toch nog in de zaak. Als je met zo’n grote groep iets gaat eten is het nu eenmaal veel fijner dat je elkaar ziet zitten. We wilden de lange tafels die je op de meeste plaatsen ziet vermijden. Ook om te vergaderen kan dat uiteraard ideaal zijn. Voor het interieur zelf hebben we gekozen voor heel warme kleuren en materialen die toch heel modern en hip zijn.”

Vernieuwde kaart
“Zelfs de kaart hebben we goed onder handen genomen, die blijft heel uitgebreid, zoals de klanten dat van ons kennen, maar er staan toch heel wat nieuwe gerechten op.” Je vindt er naar goede gewoonte heel wat lunchgerechten, snacks en losse suggesties op terug. Verder kan je ook kiezen voor een suggestiemenu van drie of vier gangen. Daarbij heb je ook de mogelijkheid voor een all-in formule waarbij ook de drank inclusief is. Chapeau heeft trouwens een zeer ruime wijnkaart met meer dan honderd referenties uit verschillende landen. Niet onlogisch dus dat er in het nieuwe interieur ruimte werd gemaakt voor enkele wijnklimaatkasten.

Becrown en Molse zander
Een aanrader voor de vleesliefhebbers: het menu dat speciaal is opgebouwd rond het Belgische rundvlees Becrown. Dat is artisanaal gekweekt vlees dat niet in de supermarkt verkrijgbaar is maar enkel bij topchefs wordt geleverd. Verwacht dus steak van absolute topkwaliteit op je bord. Een andere topper is de Molse zander, snoekbaarsfilet die ook officieel erkend werd als Mols streekproduct.

Zaterdag ontbijtdag
Ook het ontbijt bij Chapeau is erg populair. Daarvoor kan je elke dag langskomen tot 11 uur. Op zaterdag krijg je nog tot op het einde van dit jaar bovendien het luxeontbijt van 19,50 euro geserveerd voor de prijs van het traditionele ontbijt (15 euro). Komen ontbijten kan dan tot 11.30 uur, zodat je rustig aan het weekend kan beginnen.

Events bij Chapeau
Noteer alvast in je agenda: op vrijdag 10 november kan je langskomen voor een bijzonder bieravond. Daarbij wordt er een viergangenmenu geserveerd met aangepaste bieren vanaf het aperitief tot aan de koffie. Wie in de kerstperiode nog een leuke stek zoekt, kan bij Chapeau reserveren voor oudjaar en/of kerstavond. Op kerst- en nieuw-jaarsdag blijft de zaak gesloten.

Onderox Wildmenu
Carpaccio van hert met truffelolie (of) Paté van fazant en ajuinconfituur
***
Verse gerookte zalmfilet (warm) en fijne groentjes (of) Witloofsoep van trappistenbier
***
Wilde eendenborst, schorseneer, pompoen en rode wijnsaus (of) Hertenbiefstukjes met winterstamppot en peperroomsaus
***
Dessertencombinatie Chapeau

Prijs: 41 euro per persoon.

Als Onderox-lezer krijg je het viergangenmenu aan de prijs van het driegangenmenu. Je betaalt dus 41 euro i.p.v. 49 euro.

Optioneel: menu met drankenarrangement (inclusief cava, water, suggestiewijnen en koffie of thee)

Geldig van woensdag 25 oktober tot en met zaterdag 2 december 2017. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox Wildmenu’. Actie niet cumuleerbaar met andere acties.

Chapeau
Voogdijstraat 8
2400 Mol
Tel. 014 32 36 99
info@brasseriechapeau.be
www.brasseriechapeau.be
Alle dagen open van 10 tot 22 uur
Op di en za: van 9 tot 22 uur.
Zo gesloten (tenzij de Molse winkels open zijn)


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*