Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Heerlijk ontspannend ‘t Hemelryck

GROBBENDONK – Rustig de dag beginnen met een stevig ontbijt kan heerlijk ontspannend werken. Daarom opent Boetiekhotel en restaurant ‘t Hemelryck in Grobbendonk met veel plezier het ontbijtbuffet dat elke dag, behalve op maandag, voor hun hotelgasten klaar staat. Op vrijdag en zaterdag kan je ook nog eens mee aanschuiven voor een gastronomisch zesgangendiner.

Wie vaak op vakantie gaat, weet het al langer: het beste ontbijt wordt geserveerd in een hotel-restaurant. In ‘t Hemelryck in Grobbendonk schuif je ‘s ochtends rustig met de gasten van het hotel mee aan bij het ruime ontbijtbuffet. Het huiselijk kader in de landelijke stijl zorgt voor een gezellige en romantische sfeer. Normaal gezien betaal je 25 euro, maar onze lezers mogen komen ontbijten voor 19,95 euro. Enkel op reservatie. Ontbijten kan elke dag, behalve op maandag.

Gastronomisch menu
Op vrijdag en zaterdag zet het restaurant ook voor niet-hotelgasten de deuren open. De chef toont dan zijn kunnen met een gastronomisch vier- of vijfgangenmenu, aanpassingen door de chef zijn mogelijk. Elke maand wordt er een gloednieuw menu opgesteld met seizoensproducten, telkens dagvers bereid. Voor groepen vanaf tien personen kan je daarvoor na reservatie ook langskomen op andere dagen. Daarbij kunnen telkens ook allergieën vermeld worden, de chef zorgt dan voor een creatief alternatief.

Voor al uw feesten
’t Hemelryck is ook geschikt voor gezellige familiefeesten, huwelijks- en communiefeesten,… waarbij heel wat verschillende formules mogelijk zijn: een culinaire barbecue, een heerlijk buffet of een gastronomisch menu. Om er maar enkele te noemen.

Kerstbrunch
Ook de eindejaarsperiode begint van ‘t Hemelryck begint al vorm te krijgen. Een absolute aanrader is de kerstbrunch: kom op zondag 24, maandag 25 of dinsdag 26 december gezellig langs, met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Vanaf 10 uur word je ontvangen met een glaasje bubbels en tijdens de brunch staan koffie, thee, water, wijn en vruchtensappen à volonté voor je klaar. De feestmaaltijd sluit je af met een lekker dessertje of een verfrissend bordje vers fruit.

Onderox-ontbijt van de maand
Vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee en water à volonté, koffiekoeken, gerookte vis, diverse salami’s, charcuterie, ontbijtgranen en muesli, yoghurt en actimel, verse plattekaas, honing, vers assortiment fruit, broodjes en meergranenbrood, roerei, spiegelei, gekookt eitje, spek, confituur, choco, speculoospasta, slaatjes zoals préparé en krabsla, enkele kazen.

Prijs: 19,95 euro per persoon (i.p.v. 25 euro per persoon)

Geldig van woensdag 27 september tot en met zondag 10 december 2017, wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’ krijgt een gratis glaasje cava geserveerd.

Kerstbrunch
Luxueuze kerstbrunch in buffetvorm, hierbij wordt het luxe-ontbijt aangevuld met gerechten zoals: roerei, hardgekookte eitjes en spek, pens met appelmoes, frikadellen met krieken, zalm belle-vue, quiche, verse dagsoep, rosbief piccadilly, tomaat mozarella, hertenkalffilet met jus van veenbessen, worstjes, bonen in tomatensaus, gebakken champignons, pannenkoekjes, koffie, thee, vruchtensappen en wijnen à volonté en nog veel meer.

Prijs: 49,50 euro per persoon, kinderen tussen 4 en 16 jaar betalen 2,5 euro per levensjaar.

Enkel geldig op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december 2017. Gezellig en rustig brunchen kan tussen 10 en 14 uur.

‘t Hemelryck
Floris Primsstraat 50
2280 Grobbendonk
Tel. 014 51 81 18
info@themelryck.be
www.themelryck.be
Gelieve tijdig te reserveren!


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*