Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Corsendonks Hof serveert driegangenontbijt

CORSENDONK – Het Corsendonks Hof in Oud-Turnhout is klaar voor het najaar. De chef heeft zijn menu’s voor de komende maanden al uitgewerkt, de vrijdagbar opent opnieuw de deuren en voor de vroege vogels wordt er een opvallend driegangenontbijt geserveerd. Intussen kan je ook al een feest plannen in één van de feestzalen van de brasserie of al je plaatsje boeken om met kerstmis of nieuwjaar langs te komen.

De zomer lijkt intussen volledig achter ons te liggen. Wie nu ergens lekker wil gaan eten of drinken,  neemt liever binnen plaats. Hoog tijd dus dat de ‘Vrijdagbar’ in het Corsendonks Hof opnieuw elke week de deuren opent. Voor iedereen die graag komt aperitieven voor zijn maaltijd of voor al wie graag rustig aan de bar iets komt drinken. Na de maaltijd, die beneden wordt geserveerd, boven nog wat blijven hangen kan natuurlijk ook. Wie liever zijn honger stilt, kan boven ook lekkere tapas bestellen.

Menu van de chef
De Vrijdagbar is één van de ideetjes van zaakvoerders Marc Willems en Erwin Blockx die intussen een vaste waarde zijn geworden. Net als het ‘Menu van de chef’. Daarbij krijg je drie gangen geserveerd voor 35 euro per persoon. Elke maand wordt het menu vernieuwd zodat de chef met extra veel seizoensproducten kan werken. Op maandagavond kan je bovendien onder de noemer ‘Mondays @ Corsendonks Hof’ met twee van het ‘Menu van de chef’ komen genieten tegen een voordelig tarief. Daarbij betaalt de tweede persoon slechts de helft van de normale prijs, 17,50 euro dus. Als je dat wil, kan je ook één van de gangen van het menu van de chef apart laten serveren, net als een traditionele suggestie. Uiteraard heeft het Corsendonks Hof ook een vaste kaart met heel wat  klassiekers.

Driegangenontbijt
Komen ontbijten in het Corsendonks Hof, dat is heel bijzonder. Je krijgt er niet zomaar een buffet gepresenteerd, maar wordt netjes aan tafel bediend en krijgt zowaar drie verschillende gangen geserveerd. Als opener word je onthaald met bubbels of vers sinaasappelsap en een ochtendamuse. Daarna volgt een ruime maaltijd van o.a. broodjes met allerlei soorten beleg, gerookte zalm, ei, granola met yoghurt en een salade van exotisch fruit. Als afsluiter, en derde gang, maakt de chef nog een dessert voor je klaar. Het ontbijt wordt normaal gezien enkel op zondag geserveerd, voor 20,50 euro per persoon, maar speciaal voor onze lezers kan je de komende maand ook op dinsdag komen ontbijten. Bovendien kan dat tegen een extra voordelig tarief van 15,50 euro. (zie rechterkolom)

Drie zalen om te feesten
Het Corsendonks Hof staat bekend om zijn opvallend interieur, samengesteld met ornamenten uit oude kastelen en kerken. Het zorgt voor een heel eigen rustgevende sfeer. Iets minder vertrouwd bij de gemiddelde Kempenaar: het Corsendonks Hof heeft ook drie prachtige zalen ter beschikking, twee beneden en eentje boven, waar er gefeest kan worden. “Voor groepen vanaf 8 tot zo’n 160 personen”, leggen Erwin en Marc uit. “We hebben altijd de geschikte ruimte en heel wat verschillende arrangementen klaar. Voor elk budget en elke gelegenheid. Hapjes, drankjes of uitgebreid dineren... We bespreken alles duidelijk vooraf zodat je op de dag zelf rustig kan genieten.” Half oktober komt er ook een gloednieuwe feestbrochure uit die alle mogelijkheden om te komen feestvieren in het Corsendonks Hof netjes bundelt en waarin er ook enkele nieuwe formules staan uitgelegd.Intussen zijn ook de menu’s voor kerstmis, oudjaar en nieuwjaar helemaal uitgewerkt. De eerste reservaties zijn zelfs al geboekt. Kijk eens op de website van het Corsendonks Hof voor meer details en vergeet zeker niet om tijdig te reserveren, vol is vol.

Onderox-ontbijt
Onthaal met bubbels of vers sinaasappelsap en een ochtendamuse
**
Assortiment luxebroodjes, boerenbrood, mini-koffiekoek en croissants
**
Kaas, ham, ambachtelijke confituur en chocopasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, eitje naar keuze, granola met yoghurt, salade van exotisch fruit, twee kopjes koffie of thee
**
Mini-dessert van de chef

Prijs: 15,50 euro per persoon (i.p.v. 20,50 euro)

Het extra voordelige Onderox-ontbijt wordt enkel op dinsdag geserveerd. Ontbijten is mogelijk voor iedereen die tussen 9.30 uur en 10.30 uur aankomt. Vooraf reserveren met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’. Geldig van dinsdag 3 oktober tot en met dinsdag 7 november 2017.

Corsendonks Hof
Corsendonk 2
2360 Oud-Turnhout
Tel. 014 45 07 51
info@corsendonks-hof.be
www.corsendonks-hof.be
Open: ma, di, vr, za: vanaf 12 uur, zo: vanaf 11 uur
Wo en do gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*