Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Permanent ontharen: laat het over aan ZachtOntharen!

Een zachte, gladde huid krijgen zonder hardnekkige haartjes, het kan wel degelijk. Dankzij de methode van permanent laserontharen zorgt specialiste Mieke Heirman van ZachtOntharen voor een blijvend resultaat, en dat op een comfortabele manier.

Wie eindelijk verlost wil worden van die vervelende steeds terugkerende haartjes, klopt best eens aan bij Mieke Heirman. Met haar éénmanszaak ZachtOntharen specialiseert ze zich in permanente laserontharing. De behandeling zelf gebeurt met een hoogwaardige diodelaser van de nieuwste generatie van LightSheer. “De resultaten zijn fantastisch”, verklaart Mieke haar keuze. “Er is een aanzienlijke pijnreductie dankzij een revolutionaire vacuümkop. Die wordt gecombineerd met een speciale gekoelde kop. Het geheel is gebaseerd op jarenlange research zodat je zeker bent van een goed resultaat én een veilige behandeling.De unieke laser maakt ontharen bovendien comfortabeler en efficiënter in vergelijking met andere methodes.”

Haarmonie
Een afspraak maken, kan in verschillende instituten verspreid over heel Vlaanderen. In onze regio kan je terecht bij Haarmonie in Oud-Turnhout, een klassevolle zaak met een positieve vibe waar ZachtOntharen volledig thuis is. Je wordt er enthousiast ontvangen door het team van Nicole Sapion. Zij leggen de afspraken vast, geven meer uitleg over de behandeling en kunnen ook een geheel vrijblijvende infogesprek met een bijhorende testsessie boeken. Mieke komt dan zelf op vastgelegde data, steeds op donderdag, langs in Oud-Turnhout om de behandelingen uit te voeren.

Specialiste ter zake
Bij Mieke ben je in goede handen. Nadat ze twintig jaar werkte als verpleegkundige op intensieve zorgen koos ze voor een carrière als lasertherapeute voor een grote organisatie gespecialiseerd in laserontharing. Na vijf jaar startte ze zelf met haar éénmanszaak ZachtOntharen. “Omdat ik kwaliteit boven kwantiteit verkies”, legt Mieke uit. “Persoonlijk contact en kennis van zaken is belangrijker dan zoveel mogelijk klanten doen op zo weinig mogelijk tijd.” Ondertussen volgde Mieke verschillende bekwaamheidsopleidingen en behaalde ze haar diploma van schoonheidsspecialiste. En omdat ZachtOntharen een éénmanszaak is, ben je zeker dat de behandeling altijd door dezelfde gespecialiseerde therapeute wordt uitgevoerd.

ZachtOntharen
Mieke Heirman
www.zachtontharen.be
info@zachtontharen.be

Haarmonie
Steenweg op Turnhout 21
2360 Oud-Turnhout
Tel. 014 70 75 70


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*