Lezen

Hier vind je een ruime selectie van de populairste interviews en reportages uit Onderox Magazine. Cultuur, sport, geschiedenis, literatuur, entertainment of gewoonweg een straf verhaal van een Kempenaar bij jou om de hoek, of net aan de andere kant van de wereld. Bovendien presenteren de scherpste pennen van onze redactie hier hun maandelijkse columns.

Meer Lezen

Ontspannen

Hier staat genieten centraal. Een culinair avondje uit, een namiddag bij een wellness-specialist of een ontspannende tocht door de Kempense natuur. Breid je bierkennis uit of ga zelf aan de slag om een seizoensgebonden recept te maken.

Meer Ontspannen

Ontdekken

Frisse ideeën voor je komende vakantie of voor een dagje uit. Een begeesterende blik achter de schermen. De nieuwste trends en tendenzen. Wij kloppen aan bij de meest opvallende woningen uit de Kempen en leiden je met veel plezier even rond.

Meer Ontdekken

Ondernemersnieuws

Hier stellen betrouwbare Kempense ondernemers zich aan je voor en verklappen ze hun leukste nieuwtjes en hun plannen voor de toekomst. Enthousiaste Kempense specialisten met passie voor hun vak, verdeeld over heel diverse sectoren.

Meer Ondernemersnieuws

Wedstrijden

Lezen, genieten en ontdekken is nog leuker als er nu en dan iets te winnen valt! En daar zorgen we voor. Hou deze pagina in de gaten en wie weet ga jij wel aan de haal met tickets of waardebonnen voor een cultureel of muzikaal uitje, een ontspannend restaurantbezoek of een deugddoende wellness-ervaring, ... Succes. 

Meer Wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.