Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Chapeau breidt ontbijten uit met luxe versie

MOL – Binnenkort is het alweer twee jaar geleden dat brasserie Chapeau de deuren opende in hartje van Mol. Tot voor kort kon je er dagelijks terecht voor een gewoon ontbijt, maar nu komt daar een luxe versie bij. “Op vraag van de klanten”, licht zaakvoerder Rob Rymen toe. “Families en andere gezelschappen willen er een completere maaltijd van maken en dus schenken we een cava vooraf en geven we een dessert achterna.”

Eerst waren er het kleine ontbijt (koffie, pistolet) en het gewone ontbijt. “Er kwam daarnaast veel vraag naar een luxe ontbijt”, legt Rob Rymen uit. “Buitenshuis ontbijten blijft een favoriete bezigheid voor mensen die iets te vieren hebben zoals een verjaardag en huwelijksverjaardag. Vaak gebeurt dat in grotere gezelschappen en die willen er iets completer van maken.”

Extraatjes
Het gewone ontbijt bestaat uit een witte en grijze pistolet, croissant, chocoladebroodje, kommetje vers fruit, vers geperst sinaas, hagelslag, kaas, hesp, parmaham, choco, confituur, gebakken spek en een eitje naar keuze, inclusief twee warme dranken. In de luxe versie komen daar bij: een glaasje cava, platte kaas, gerookte zalm, Franse kaas en een dessert. “We werken verder aan de presentatie, want die maakt het helemaal compleet.” Populair zijn ook de ontbijt cadeaubonnen.

Chapeau ligt pal in het Molse winkelcentrum zodat je van hieruit zo in je favoriete boetiek of schoenenzaak bent. In de zomer kan je je vergapen aan de passanten van op het 40 plaatsen tellende terras. Goed om weten is dat het terras tijdens kille dagen verwarmd wordt. Binnen biedt de brasserie plaats aan 70 personen. De keuken is dagelijks open van 9 tot 22 uur.

Italiaanse koffie
Vaste klanten komen dagelijks hun koffietje drinken. In Chapeau is die van Lavazza, een gerenommeerd Italiaans merk dat door Italiaanse immigranten in Limburg vaak wordt gedronken maar hier in de regio minder bekend is. Exclusief te proeven dus. Populair zijn de koffievarianten zoals een koffie verkeerd en een cappuccino.

Onderox-ontbijt van de maand

Traditioneel ontbijt (opsomming hiernaast)
Prijs: € 12,60

Luxe ontbijt (opsomming hiernaast)
Prijs: € 19,95

Voor de Onderox-lezer een gratis snoepdoosje met een kortingsbon voor een volgend bezoek

Aanbod geldig van 28 augustus t.e.m. 30 september 2013, enkel op reservatie met vermelding van ‘Onderox-ontbijt’

Brasserie Chapeau
Voogdijstraat 8
2400 Mol
Tel. 014 32 36 99
brasserie.chapeau@telenet.be
www.brasseriechapeau.be

Dagelijks open vanaf 9 uur, dinsdag vanaf 8.30 uur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*